Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καλοκαιρινό βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις!



Αυτό το καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο: τα μάτια θα έχουν χρώμα! Ανάμεσα σε εντυπωσιακά ροζ, καλοκαιρινά τιρκουάζ και γκλάμουρους χρυσά βρες τα χρώματα που θα αναδείξουν καλύτερα τα μάτια σου και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου!






Τα χρώματα που θα σε κερδίσουν φέτος: τα χρώματα του ουράνιου τόξου , δηλαδή ανοιχτόχρωμα ροζ, λιλά, γαλάζια, πράσινα, κίτρινα, ροδακινί!


Το πράσινο της φύσης δίνει χρώμα στα μάτια μας! Από ανοιχτό πράσινο μέχρι κυπαρίσσι και το χακί, το χρώμα της φύσης έρχεται να αναδείξει το χρώμα των ματιών μας αυτή τη σεζόν! Αν έχεις μελί μάτια προτίμησε το πράσινο κυπαρίσσι ενώ αν έχεις καστανά μάτια το λαδί είναι το χρώμα σου! Από την άλλη αν έχεις πράσινα μάτια, δε χρειάζεται να υπερβάλεις επιλέγοντας και πράσινη σκιά -επίλεξε καλύτερα τις αποχρώσεις του χρυσού!



Τα χρώματα του ουράνιου τόξου αυτή τη σεζόν στολίζουν τα μάτια σου! Από κίτρινο μέχρι γαλάζιο και πράσινο στην πιο απαλή εκδοχή τους, με τη βοήθεια της πολύχρωμης μάσκαρα μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Χρυσή επανάσταση: το πιο γκλάμουρους χρώμα της χρωματικής παλέτας που επανέρχεται σταθερά στο προσκήνιο κάθε καλοκαίρι, δεν είναι άλλο από το λαμπερό χρυσό. Το χρυσό μπορεί να είναι από πολύ απαλό μέχρι ροδακινί χρυσό, μακιγιάζ που φωνάζει από μόνο του ότι έχει έρθει το καλοκαίρι! Συνδύασε την αγαπημένη σου χρυσή σκιά με ροδακινί ρουζ και θα αποκτήσεις το πιο in καλοκαιρινό μακιγιάζ σε χρόνο dt ενώ η επιδερμίδα σου θα φαίνεται ακόμη πιο ηλιοκαμένη!

Το smokey eyes λούκ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό το καλοκαίρι για να σου χαρίσει λαμπερά, εντυπωσιακά μάτια! Επίλεξε αποχρώσεις του τιρκουάζ για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό καλοκαιρινό λουκ που θα τελειοποιήσεις με λίγο γκλίτερ! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο στο νησί. Ενώ το γκλίτερ σε μορφή σκόνης γίνεται το αγαπημένο εργαλείο του μακιγιάζ σου στις διακοπές!

Από τα πιο σημαντικά εργαλεία του μακιγιάζ σου δεν είναι άλλο από την πολύχρωμη μάσκαρα! Ξέχασε το μαύρο χρώμα και εντυπωσίασε με το βλέμμα σου με μπλε ελεκτρίκ μάσκαρα ή για πιο έντονο αποτέλεσμα με μοβ – δαμασκηνί μάσκαρα! Έχε κατά νου, ότι η πολύχρωμη μάσκαρα μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, αλλά το πρωί στο φως της μέρας το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο προτίμησε την καφέ ή πράσινη μάσκαρα για πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Αν έχεις μπλε μάτια τότε το μπλε ελεκτρίκ θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου ενώ η πράσινη μάσκαρα είναι ότι πρέπει για εσένα που έχεις πράσινα μάτια. Η ανοιχτή μοβ μάσκαρα σου ταιριάζει άψογα να έχεις μελί ή καστανά μάτια και είναι ιδανικά από το πρωί!

Τιπ: το απόλυτο τρεντ δεν είναι άλλο από τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που συνεχίζουν να σε κερδίζουν και φέτος! Οι βλεφαρίδες σου δηλώνουν πολλά για το βλέμμα σου που γίνεται πιο έντονο με δύο στρώσεις έξτρα μάσκαρα από ότι θα έβαζες συνήθως!

Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να λέει το βλέμμα σου; Αν πάντως θέλεις να λέει δε φοβάσαι να πειραματιστείς και να προσπαθήσεις τότε δεν έχεις παρά να τα τονίσεις με το μαγικό αϊ-λάινερ.
Και φέτος το αϊ-λάινερ, χαρίζει στο βλέμμα σου την ένταση που θέλεις ενώ δεν αποκλείεται η γραμμή φέτος να είναι καφέ ή και μπλε ξεφεύγοντας από το "πολυφορεμένο" μαύρο!

Διάλεξε το χρώμα της επιλογής σου, από την υπέροχη γκάμα που προσφέρει η Madina Milano και Λάμψε! Δες όλα τα διαθέσιμα χρώματα εδώ!!
www.beautypaths.eu