Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Eyeliner για γραμμικό σχέδιο!

Σαγήνευσε με το βλέμμα σου, αλλά βάλε σωστά το eyeliner! Tips για να κάνεις γραμμές eye liner επαγγελματικών προδιαγραφών που θα ζήλευε ακόμη και ο πιο έμπειρος make up artist.

eyeliner

Όταν μια γραμμή eye liner γύρω από τα μάτια πληροί τις βασικές προδιαγραφές τότε έχεις επιτύχει το περιζήτητο 3 σε 1 αποτέλεσμα. Τα μάτια σου δείχνουν εμφανώς μεγαλύτερα,  οι βλεφαρίδες σου πιο μακριές και το look σου είναι πιο glamorous από ποτέ.

Λέξη κλειδί για να καταφέρεις όλα τα παραπάνω είναι η σωστή εφαρμογή του eye liner.  Για να το πετύχεις όμως αυτό θα πρέπει να έχεις διαλέξει και το σωστό προϊόν.

Βεβαιώσου λοιπόν, ότι το eye liner που θα επιλέξεις στεγνώνει πολύ γρήγορα για να αποφύγεις πιθανές μουτζούρες και η άκρη του πινέλου είναι τόσο λεπτή ώστε να  σου εξασφαλίζει φίνα και αχνά τελειώματα.

Η ένταση του χρώματος είναι επίσης, πολύ σημαντική. Σιγουρέψου ότι το χρώμα που έχεις επιλέξει είναι πλούσιο και έχει διάρκεια.

Αν είσαι αρχάρια στο είδος σχεδίασε την γραμμή που θέλεις να δημιουργήσεις αρχικά με μια αχνή γραμμή μολυβιού, όσο πιο κοντά γίνεται στα βλέφαρα και μόλις την τελειοποιήσεις πέρασε από πάνω το υγρό eye liner. Για να μην τρέμει το χέρι, ακούμπησε τον αγκώνα σε μια σταθερή επιφάνεια.

Παρατήρησε προσεκτικά το σχήμα των ματιών σου.  Αν η απόσταση μεταξύ τους είναι κοντινή, μην υπογραμμίσεις με eye liner τις εσωτερικές κόγχες των ματιών. Διατήρησέ τες «γυμνές» και τόνισέ τις διακριτικά με μια πολύ απαλή, ιριδίζουσα σκιά. 

Τράβηξε στην συνέχεια την γραμμή eye liner αρκετά προς τα έξω και τόνισε την ανάλογα με την ένταση που θέλεις να αποκτήσει το βλέμμα σου. 

Στην αντίθετη περίπτωση που η απόσταση των ματιών είναι μεγάλη ακολούθησε την αντίθετη κατεύθυνση. Τόνισε περισσότερο προς το εσωτερικό των ματιών και σταμάτα την εξωτερική γραμμή εκεί που τελειώνει το περίγραμμα του ματιού.

Τέλος, στην περίπτωση που έχεις κάνει κάποια μουτζούρα ή λάθος με το eye liner το μεγάλο μυστικό είναι να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ.

Αντιθέτως, πρόσθεσε στην άκρη μιας μπατονέτας λίγη ενυδατική κρέμα για να διορθώσεις το λάθος που έχεις κάνει. Με αυτόν τον τρόπο και η ατέλεια διορθώνεται και το υπόλοιπο μακιγιάζ δεν χαλάει. 

madina Milano True deep eyeliner
Madina Milano True deep eyeliner

Διάλεξε το χρώμα που προτιμάς από τη σειρά True Deep Eyeliner της Madina Milano. Μόνο στο www.beautypaths.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου