Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Dior, Chanel, Estee Lauder, Lancome, Madina Milano, Max Factor! Επιλέξαμε από κάθε εταιρεία μία από τις μασκάρα τους (αυτή που θεωρούμε καλύτερη) τις δοκιμάσαμε και σας τις παρουσιάζουμε, αξιολογώντας στο σύνολο αποτέλεσμα - τιμή!
Ξεκινάμε αλφαβητικά -για να είμαστε δίκαιοι-!

Dior Diorshow Iconic Mascara
Dior Diorshow Iconic Mascara
Η τεχνογνωσία και η υψηλή αισθητική του οίκου Dior, αποτυπώνονται στη νέα μάσκαρα Diorshow Iconic, με την καινοτομική τεχνολογία Oblique Brush για θεαματική ευκαμψία! Το ελαστικό βουρτσάκι επιτρέπει ακρίβεια ακραίας κλίσης, για να ενισχύσει εντυπωσιακά τον όγκο των βλεφαρίδων. Μία μάσκαρα που απογειώνει το βλέμμα σας καθώς το πατενταρισμένο βουρτσάκι της με καμπυλωτό σχήμα σε συνδυασμό με το νέο σύμπλεγμα Lift Model, χαρίζει ανόρθωση στη στιγμή. Τα ειδικά πολυμερή συγκρατούν το χρώμα και διασφαλίζουν έντονη επιμήκυνση. H σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με "νέκταρ μεταξιού" και ένα θρεπτικό κοκτέιλ το οποίο διαθέτει την κατάλληλη δοσολογία ιχνοστοιχείων, πεπτιδίων και βιταμινών. Το σχήμα είναι ξεκάθαρο ενώ το βλέμμα ξεσηκώνει και αναστατώνει. Το μυστικό όπλο πίσω από το δελεαστικό βλέμμα!
(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 33,10€)

Exceptionnel De Chanel Intense Volume & Sensational Curl Mascara
Chanel Exceptionnel De Chanel Intense Volume & Sensational Curl Mascara
Μάσκαρα του οίκου Chanel που ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες των γυναικών για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τονίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας τους όγκο που διαρκεί. Χάρη στο εξαιρετικό της πινέλο και την κρεμώδη μορφή της απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Η τέλεια υφή της εξασφαλίζει αντοχή στην υγρασία και αποτέλεσμα που διαρκεί.
(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 34,90€)

Estee Lauder Double Wear Zero Smudge Mascara
Estee Lauder Double Wear Zero Smudge Mascara
Double Wear Zero Smudge της Estee Lauder, με αποκλειστική τεχνολογία Smudge-Shield™ , που αποτρέπει το "μουτζούρωμα"! Το βουρτσάκι Lash-Xtender™ επιμηκύνει, διαχωρίζει και περιβάλλει κάθε βλεφαρίδα με έντονο, εντυπωσιακό χρώμα.
(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 31,10€)

Lancome Hypnose Precious Cells Mascara
Lancome Hypnose Precious Cells Mascara
Η πρώτη μάσκαρα για ορατή αναδόμηση των βλεφαρίδων! Εμπλουτισμένη με το hi-end μόριο Lash Densifier Complex, μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στο χώρο της κοσμετολογίας, το οποίο δρα στη ρίζα των βλεφαρίδων και ενεργοποιεί το περιβάλλον των πολύτιμων βλαστοκυττάρων έτσι ώστε μέσα σε 28 μέρες να είναι αισθητά πιο αναζωογονημένες, δυνατές και πλούσιες ενώ συγχρόνως εμποδίζει την πτώση τους. Περιέχει Madecassoside, απόσταγμα Centella Asiatica, το οποίο βρίσκεται σε μερικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης, καθώς επίσης Argine, ένα αμινοξύ που βελτιώνει τον όγκο των βλεφαρίδων και Malus Domestica, ένα εκχύλισμα φυτών που ενθαρρύνει την αύξηση των βλεφαρίδων. Οι "ώριμες" βλεφαρίδες συντηρούν το μήκος και το βέλτιστο πάχος τους, εμφανίζονται αναζωογονημένες και δυνατές. Το «ελικοειδές» βουρτσάκι, έχει δύο επίπεδα τμήματα για να χαρίσει πλούσιο, βαθύ χρώμα χωρίς αντιαισθητικούς κόμπους και μοναδικό όγκο και μήκος.
(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 33,10€)

Madina Milano True Volume Lashes Black
Madina Milano True Volume Lashes Black
Εξελιγμένη μάσκαρα που χαρίζει γοητευτικό και ακαταμάχητο βλέμμα.
Με κρεμώδη σύσταση από περιποιητικά έλαια που αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες μία – μία χωριστά, δίνει άμεσα όγκο και μήκος, προσφέροντας ένα κοκτέιλ ομορφιάς στις πολύτιμες βλεφαρίδες μας.
Το βλέμμα γίνεται εξαιρετικά έντονο, αποκτά έμφαση και οι βλεφαρίδες παραμένουν τέλεια διαχωρισμένες χωρίς να χάνουν τον όγκο και την έντασή τους! Συνιστάται από επαγγελματίες!
(Τιμή 18,00€)

Max Factor Masterpiece Mascara
Max Factor Masterpiece Mascara
Η εταιρεία που λανσάρισε την πρώτη μάσκαρα με βουρτσάκι το 1958, κάνει τώρα την επανάσταση με τη Masterpiece! Η μάσκαρα Masterpiece της Max Factor έχει ως κύριο γνώρισμά της το iFX βουρτσάκι από θερμοπλαστικό ελαστομερές. Τα κλασικά βουρτσάκια έχουν νάιλον ίνες με μη εύκαμπτες τρίχες, ενώ το νέο βουρτσάκι iFX χαρακτηρίζεται από ακρίβεια στην εφαρμογή και ευκαμψία. Έτσι, οι βλεφαρίδες ξεχωρίζουν και καλύπτονται από τη βάση μέχρι την άκρη τους. Με τη Masterpiece, ακόμα και οι πιο μικρές βλεφαρίδες κερδίζουν σε όγκο και χρώμα. Η νέα μάσκαρα της Max Factor χρησιμοποιήθηκε για το μακιγιάζ της ταινίας «Οι αναμνήσεις μιας γκέισας».
(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 16,60€)
Επίλογος! Η αγορά προσφέρει mascara για όλα τα βαλάντια. Επιλέξτε εσείς αυτή που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και πορτοφόλι. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη νέα mascara Madina Milano True Volume Lashes! Το αποτέλεσμα το ορίζεις απόλυτα εσύ ανάλογα με τα βουρτσίσματα, το χρώμα είναι έντονο, περιποιείται τις βλεφαρίδες, ενώ οι επαγγελματίες του Milano αλλά και παγκοσμίως, την λατρεύουν!
Δείτε όλες τις mascara στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε λατρεμένες τιμές!
Μοιράστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες από τα αγαπημένα σας προϊόντα. Στείλτε μας το δικό σας σχόλιο ή κάντε LIKE στον κατάλογό μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!
www.beautypaths.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου